22-FREE Vegan Nagellak
Gratis Verzending Vanaf €25,-
Made in Germany

Onze filosofie

Uzouri staat voor vegan, duurzaam en kwaliteit. Wij geloven in een wereld waarin natuurlijke ingrediënten en natuurlijke materialen op de eerste plaats komen. Wij geloven dat alle nagellak wat op de markt verkocht wordt 22-FREE moet zijn. Productietechnieken en -mogelijkheden zijn inmiddels op een dusdanig niveau, dat het alleen nog een kwestie is van keuzes durven maken.

Wij kiezen daarom voor natuurlijk. Uzouri wil laten zien dat óók met natuurlijke ingrediënten knallende, sprankelende, betoverende kleuren nagellak gemaakt kunnen worden. Kleuren die met zelfvertrouwen en zonder schuldgevoel gedragen kunnen worden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. Uzouri nodigt jou uit om te laten zien dat het ook anders kan!

"Uzouri staat voor vegan, duurzaam en kwaliteit"

Vegan en 22-FREE

Cruelty free en zonder dierlijke ingrediënten

UZOURI nagellak wordt niet op dieren getest. Ook zijn al onze producten vrij van dierlijke ingrediënten.

Vrij van 22 schadelijke stoffen

UZOURI nagellak is vrij van 22 schadelijke stoffen die in reguliere nagellak te vinden kunnen zijn. Dit wordt ook wel 22-FREE genoemd. UZOURI is hiermee uniek. Hier vindt je een lijst van de schadelijke stoffen die niet in onze nagellak voorkomen.

Plantaardig

Alle ingrediënten van UZOURI nagellak zijn plantaardig en de plantaardige nagellakformules zijn gebaseerd op tot 90% duurzame grondstoffen zoals rode biet, spelt en maïs.

Vol vitaminen

Voor een perfecte verzorging bevatten UZOURI nagellakken vitamine A, C, E en Pro B5. Deze vitaminen zorgen ervoor dat nagels worden versterkt en hun natuurlijke soepelheid en stevigheid behouden.

Duurzaam

Gerecycled glas

De glazen potjes van onze nagellakken zijn gemaakt van 60% gerecycled glas. Daarnaast zijn de kwastjes vervaardigd uit vegan synthetisch geproduceerde borstelharen en worden de staven gemaakt van biobased polyamide.

Bio-afbreekbaar schroefdop

De schroefdopjes van UZOURI nagellak zijn gemaakt van lignine. Lignine bestaat uit bio-polymeren van natuurlijke vezels en natuurlijke additieven en is een industrieel bijproduct. Het schroefdopje kan in de groene bak. Afbraak vindt plaats door toevoeging van micro-organismen en hun enzymen. Composteren helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Kwaliteit

Met liefde geproduceerd in Duitsland

Uzouri nagellak wordt met alle liefde voor jou geproduceerd in Duitsland. volgens de welbekende hoge Duitse kwaliteitsnormen. Door te kiezen voor Uzouri nagellakken en nagelverzorgingsproducten ben je verzekerd van de beste producten voor jouw lichaam.